Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa warzywna , bardzo pożywna i sycąca, a za razem smaczna i szybko znika z talerzy.
garnek, nóż, sitko, patelnia,
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2625
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 159
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2625
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 159
Składniki
Paprykę czerwoną myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w większe kawałki. Cukinię po umyciu kroimy w pół plasterki lub w ćwiartki w zależności od wielkości. Fasolkę szparagową odsączamy na sitku. Marchewkę i pietruszkę po obraniu kroimy w plastry, a pora po oczyszczeniu w prążki. Boczek wędzony kroimy w kostkę, podsmażamy na oliwie. Do boczku dodajemy obraną, pokrojoną cebulę i czosnek. Chwilę podsmażamy, a następnie dodajemy oczyszczone, umyte, pokrojone warzywa oraz kostkę bulionową. Całość zalewamy wodą i gotujemy do miękkości warzyw. Pod koniec gotowania dodajemy odsączoną fasolkę szparagową. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami. Podajemy z ugotowanym drobnym makaronem.
Gotowanie zupy.
Zupa gotowa .