Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa wielowarzywna z kalafiorem, brokułem, fasolką szparagową i ziemniakami.
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21620
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 78
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21620
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 78
Składniki
Skrzydełka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, zbierz szumowiny.
Ziemniaki, marchewki, pietruszkę i selera obierz, opłucz i pokrój za pomocą krajalnicy do frytek. Dodaj do zupy .Kalafiora, brokuła i fasolkę opłucz również dodaj do zupy, gałązki włoszczyzny opłucz pokrój, włóż do garnka, całość zagotuj i gotuj około 30 minut do miękkości .
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Opcjonalnie możesz dodać śmietanę . Przed pisaniem posyp natką pietruszki .