Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa wielowarzywna z kalafiorem, brokułem, fasolką szparagową i ziemniakami.
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 346
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 419
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 813
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 346
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 419
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 813
Składniki
Skrzydełka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, zbierz szumowiny.
Ziemniaki, marchewki, pietruszkę i selera obierz, opłucz i pokrój za pomocą krajalnicy do frytek. Dodaj do zupy .Kalafiora, brokuła i fasolkę opłucz również dodaj do zupy, gałązki włoszczyzny opłucz pokrój, włóż do garnka, całość zagotuj i gotuj około 30 minut do miękkości .
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Opcjonalnie możesz dodać śmietanę . Przed pisaniem posyp natką pietruszki .