Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa wielowarzywna z kalafiorem, brokułem, fasolką szparagową i ziemniakami.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4913
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34396
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2075
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113753
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4913
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34396
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2075
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113753
Składniki
Skrzydełka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, zbierz szumowiny.
Ziemniaki, marchewki, pietruszkę i selera obierz, opłucz i pokrój za pomocą krajalnicy do frytek. Dodaj do zupy .Kalafiora, brokuła i fasolkę opłucz również dodaj do zupy, gałązki włoszczyzny opłucz pokrój, włóż do garnka, całość zagotuj i gotuj około 30 minut do miękkości .
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Opcjonalnie możesz dodać śmietanę . Przed pisaniem posyp natką pietruszki .