Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zupa dla całej rodziny.
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 65
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 218
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 112
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 65
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 218
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 112
Składniki
Do garnka wlewamy zimną wodę. Wkładamy udko z kurczaka. Gotujemy przez 20 minut. Gotujemy 20 minut. Przy pomocy łyżki ściągamy szumowiny. Dodajemy ziemniaki, seler i marchewkę pokrojone w kostkę. Gotujemy. Po upływie 15 minut dodajemy pozostałe warzywa. Ilość warzyw pozostawiamy wam do wyboru. Każdy może sobie dobrać takie warzywa, na jakie ma ochotę. Doprawiamy solą, pieprzem i vegetą.