Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zupa dla całej rodziny.
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 682
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36378
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1206
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 682
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36378
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1206
Składniki
Do garnka wlewamy zimną wodę. Wkładamy udko z kurczaka. Gotujemy przez 20 minut. Gotujemy 20 minut. Przy pomocy łyżki ściągamy szumowiny. Dodajemy ziemniaki, seler i marchewkę pokrojone w kostkę. Gotujemy. Po upływie 15 minut dodajemy pozostałe warzywa. Ilość warzyw pozostawiamy wam do wyboru. Każdy może sobie dobrać takie warzywa, na jakie ma ochotę. Doprawiamy solą, pieprzem i vegetą.