Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co roku czekamy <3 Wprawdzie ceny wygórowane, jak co roku. Pietruszka? Zawsze o tej porze trzyma cenę, więc nie widzimy w czym problem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8131
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 404
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8131
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 404
Składniki
Kapustę szatkujemy. Pozostałe warzywa chlastamy tak, jak lubimy. Metoda jest taka: To, co pod ziemią rośnie, wrzucamy do zimnej wody, zagotowujemy, oprószamy solą, dodajemy liść laurowy, ziele angielskie. Gotujemy przez 5 minut. Fasolkę i kapustę podsmażamy na maśle, dodajemy do zupy. Całość zagotowujemy, do smaku doprawiając solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.