Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, aromatyczna zupa. Naprawdę warto urozmaicić nią swoje menu. Serdecznie polecam.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38511
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 396
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38511
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 396
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Składniki
Cebulę drobno pokroić i poddusić na oleju. Po chwili dodać jeszcze przepuszczony przez praskę czosnek. Do garnka wlać mniej więcej 2,5 l wody lub (jeśli jest w domu) bulionu warzywnego. Wrzucić wszystkie jarzyny umyte, obrane i drobno pokrojone. Gdy zupa zacznie się gotować, dodać z patelni cebulę i czosnek. Dorzucić przyprawy. Gotować około 20 minut. Po tym czasie dodać drobno pokrojone brzuszki łososia. Podczas krojenia brzuszków usunąć ewentualne ości. Gotować jeszcze 5 minut. Wyłączyć gaz. Nabrać dwie chochelki zupy do miseczki. Wlać śmietankę. Wymieszać. Przelać do zupy. Całość wymieszać. Można pałaszować.