Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa powstała na bazie "losowania" produktów z lodówki. Jak już wspominaliśmy, <3 kochamy kuchenne improwizacje <3.
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 59
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 161
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9121
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 59
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 161
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9121
Składniki
Marchew, pietruszkę i seler obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Pora myjemy, kroimy w piórka. Czosnek siekamy. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Plastry chorizo kroimy na mniejsze kawałki. Wszystkie, pokrojone składniki podsmażamy na maśle klarowanym, zalewamy gorącym bulionem, dodajemy mrożone grzyby, koncentrat, gotujemy 15 min na średnim ogniu. Po tym czasie dodajemy oba rodzaje kaszy, gotujemy do ich miękkości. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.