Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa przygotowana według tego przepisu jest gęsta i sycąca. Cudownie rozgrzewa w chłodne jesienne dni.
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 3957
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 46
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 115
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 1128
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 3957
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 46
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 115
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 1128
Składniki
Kiełbasę pokrój w cienkie półplasterki. Smaż na tłuszczu do czasu aż kiełbasa się zrumieni. Cebulę pokrój w kostkę, czosnek w cienkie plasterki. Marchew obierz i pokrój w kostkę. Warzywa przełóż do kiełbasy. Smaż do czasu aż warzywa zmiękną. Przełóż wszystko do garnka. Wlej bulion. Zagotuj. Do wywaru dodaj pokrojoną w półplastry cukinię, pokrojoną w paski paprykę i ziemniaki pokrojone w kostkę. Gotuj przez 15 minut. Kapustę posiekaj. Kukurydzę odsącz na sitku. Ser zetrzyj na tarce. Wszystko dodaj do zupy. Dodaj koncentrat. Gotuj jeszcze przez 10 minut. Dopraw do smaku solą, pieprzem. Przed podaniem zupę posyp posiekaną natką pietruszki.