Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całkowicie bezmięsna zupa to moja dzisiejsza propozycja na lekki obiad. Delikatny ,lekko słodkawy smak to zdecydowane atuty tego dania.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30899
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4231
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30899
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4231
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Składniki
Marchew ,seler naciowy ,pietruszkę i por kroimy w plasterki ,seler korzeniowy ścieramy na tarce o dużych oczkach ,cebulę siekamy. W garnku rozpuszczamy masło i lekko podsmażamy warzywa. Zalewamy bulionem ,dodajemy ziele angielskie ,liść laurowy i gotujemy 40 min na wolnym ogniu. Następnie wsypujemy kaszę i gotujemy do jej miękkości. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.