Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna i rozgrzewająca zupa na jesienną chandrę.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 324
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11128
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3745
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1287
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 324
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11128
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3745
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1287
Składniki
Pieczarki odcedzamy z zalewy, kroimy i podsmażamy. Cebulę drobno kroimy i dodajemy do pieczarek. Szklimy na złoty kolor. Kiełbasę kroimy w kostkę i dodajemy do zrumienionej cebuli. Podsmażamy. Paprykę czyścimy z gniazd i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do reszty i dusimy pod przykryciem ok. 10 min. Wlewamy przecier pomidorowy i wlewamy ok. 0,7 l wody. Zagotowujemy dodajemy groszek razem z zalewą. Doprawiamy przyprawami wg uznania. Na koniec dodajemy mąkę i śmietanę rozrobioną w niewielkiej ilości wody. Doprowadzamy do wrzenia.