Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i rozgrzewająca zupa dla tych co lubią ostrzejsze smaki. Ma jeszcze jedną zaletę, z uwagi na ilość mięsa może uchodzić za danie jednogarnkowe.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93624
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2663
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3499
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1601
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2267
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93624
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2663
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3499
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1601
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2267
Składniki
Najpierw ugotować pokrojone na kawałki mięso w osolonej wodzie, jak już będzie takie na pół gotowe dodać pietruszkę i seler w całości (potem wyrzucimy), marchew i ziemniaki pokrojone. Następnie dodajemy cebulę, pokrojoną paprykę, po 10 minutach fasolkę szparagową jeśli mrożona, pomidory z puszki i koncentrat i fasolę z puszki. Na końcu posiekany czosnek i wszystkie przyprawy. Smacznego