Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i rozgrzewająca zupa dla tych co lubią ostrzejsze smaki. Ma jeszcze jedną zaletę, z uwagi na ilość mięsa może uchodzić za danie jednogarnkowe.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1595
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 542
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1595
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 542
Składniki
Najpierw ugotować pokrojone na kawałki mięso w osolonej wodzie, jak już będzie takie na pół gotowe dodać pietruszkę i seler w całości (potem wyrzucimy), marchew i ziemniaki pokrojone. Następnie dodajemy cebulę, pokrojoną paprykę, po 10 minutach fasolkę szparagową jeśli mrożona, pomidory z puszki i koncentrat i fasolę z puszki. Na końcu posiekany czosnek i wszystkie przyprawy. Smacznego