Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i rozgrzewająca zupa dla tych co lubią ostrzejsze smaki. Ma jeszcze jedną zaletę, z uwagi na ilość mięsa może uchodzić za danie jednogarnkowe.
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4737
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 75
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 188
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 88
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4737
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 75
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 188
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 88
Składniki
Najpierw ugotować pokrojone na kawałki mięso w osolonej wodzie, jak już będzie takie na pół gotowe dodać pietruszkę i seler w całości (potem wyrzucimy), marchew i ziemniaki pokrojone. Następnie dodajemy cebulę, pokrojoną paprykę, po 10 minutach fasolkę szparagową jeśli mrożona, pomidory z puszki i koncentrat i fasolę z puszki. Na końcu posiekany czosnek i wszystkie przyprawy. Smacznego