Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i rozgrzewająca zupa dla tych co lubią ostrzejsze smaki. Ma jeszcze jedną zaletę, z uwagi na ilość mięsa może uchodzić za danie jednogarnkowe.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1716
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 33
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 89
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1716
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 33
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1588
Składniki
Najpierw ugotować pokrojone na kawałki mięso w osolonej wodzie, jak już będzie takie na pół gotowe dodać pietruszkę i seler w całości (potem wyrzucimy), marchew i ziemniaki pokrojone. Następnie dodajemy cebulę, pokrojoną paprykę, po 10 minutach fasolkę szparagową jeśli mrożona, pomidory z puszki i koncentrat i fasolę z puszki. Na końcu posiekany czosnek i wszystkie przyprawy. Smacznego