Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i rozgrzewająca zupa dla tych co lubią ostrzejsze smaki. Ma jeszcze jedną zaletę, z uwagi na ilość mięsa może uchodzić za danie jednogarnkowe.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 620
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1382
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25702
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 620
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1382
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25702
Składniki
Najpierw ugotować pokrojone na kawałki mięso w osolonej wodzie, jak już będzie takie na pół gotowe dodać pietruszkę i seler w całości (potem wyrzucimy), marchew i ziemniaki pokrojone. Następnie dodajemy cebulę, pokrojoną paprykę, po 10 minutach fasolkę szparagową jeśli mrożona, pomidory z puszki i koncentrat i fasolę z puszki. Na końcu posiekany czosnek i wszystkie przyprawy. Smacznego