Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gratka dla smakoszy szpinaku. Działa wzmacniająco na nasz organizm, również na kondycję naszych włosów (szkoda ,że wcześniej nie zacząłem jeść :) ) i skóry. Uwaga! Nie parzy ;)
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 127
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2432
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 127
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2432
Składniki
Pokrzywę blanszujemy ,osączamy. Ziemniaki i marchew obieramy ,myjemy i kroimy w kostkę. W garnku gotujemy wodę z liśćmi laurowymi ,zielem angielskim ,solą. Dodajemy warzywa ,gotujemy na małym ogniu 20 min. Pokrzywę kroimy w paski i wraz z posiekaną cebulą i czosnkiem podsmażamy na oliwie. Następnie przekładamy do garnka z warzywami ,dodajemy majeranek i gotujemy jeszcze 5 min. Zdejmujemy z ognia ,zabielamy śmietaną.