Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam zupę wiosenną kapuśniak ze słodkiej kapusty
Mule w białym winie z wyraźną nutą czosnku to idealne danie na romantyczną ko...
Odsłon: 1143
Mule w białym winie z wyraźną nutą czosnku to idealne danie na romantyczną ko...
Odsłon: 1143
Składniki
Do garnka wlać wody 1 litr i 600 ml, dodać umytą kość z mięsem oraz warzywa, zagotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować na wolnym ogniu do ich miękkości
Gdy ziemniaki miękkie dodać poszatkowaną kapustę i na wolnym ogniu gotować do jej miękkości na koniec dodać pokrojony drobno świeży koper i natkę pietruszki zdjąć z ognia
Gotową zupę można zabielić jeśli ktoś ma ochotę u nas mieli ochotę na zwykły rosołowy kapuśniak