Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam zupę wiosenną kapuśniak ze słodkiej kapusty
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 430
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4506
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 342
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 441
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 430
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4506
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 342
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 441
Składniki
Do garnka wlać wody 1 litr i 600 ml, dodać umytą kość z mięsem oraz warzywa, zagotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować na wolnym ogniu do ich miękkości
Gdy ziemniaki miękkie dodać poszatkowaną kapustę i na wolnym ogniu gotować do jej miękkości na koniec dodać pokrojony drobno świeży koper i natkę pietruszki zdjąć z ognia
Gotową zupę można zabielić jeśli ktoś ma ochotę u nas mieli ochotę na zwykły rosołowy kapuśniak