Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam zupę wiosenną kapuśniak ze słodkiej kapusty
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Do garnka wlać wody 1 litr i 600 ml, dodać umytą kość z mięsem oraz warzywa, zagotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować na wolnym ogniu do ich miękkości
Gdy ziemniaki miękkie dodać poszatkowaną kapustę i na wolnym ogniu gotować do jej miękkości na koniec dodać pokrojony drobno świeży koper i natkę pietruszki zdjąć z ognia
Gotową zupę można zabielić jeśli ktoś ma ochotę u nas mieli ochotę na zwykły rosołowy kapuśniak