Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa idealna na jesienno-zimowe dni. Przygotowuje się ją bardzo szybko ,smakuje wyśmienicie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10629
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6138
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13009
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4760
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10629
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6138
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13009
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4760
Składniki
Marchewki ,pietruszkę ,seler ,cebulę i ziemniaki pokroiłem w kostkę ,podsmażyłem na maśle zalałem bulionem. Dodałem ziele angielskie ,liść laurowy ,sól ,pieprz ,doprowadziłem do wrzenia i dodałem pomidory wraz z zalewą. Grzyby opłukałem ,pokroiłem w kostkę i dodałem do zupy. Gotowałem do miękkości warzyw ,doprawiłem do smaku pieprzem. Przed podaniem posypałem posiekaną natką pietruszki.