Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka zupka smaczna i zdrowa :)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
białą kiełbasę kroimy w plasterki smażymy bez tłuszczu na teflonowej patelni na złoto (kiełbaska trochę się wytopi) do garnka wlewamy 1,5 litra wody (warzywa dobrze myjemy) buraki kroimy na drobną kostkę wrzucamy do wody dodajemy pokrojoną marchewkę i ziemniaka oraz podsmażoną kiełbaskę gotujemy 10 minut dodajemy posiekane łodygi z buraka i nadal gotujemy 10 minut wrzucamy posiekany koperek liście buraka natkę pietruszki oraz selera dodajemy sól i pieprz do smaku oraz kwasek cytrynowy gotujemy chwilkę zabielamy śmietaną wlewamy na talerze dodając jajko SMACZNEGO:)