Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka zupka smaczna i zdrowa :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1342
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5861
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18535
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1342
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5861
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8843
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18535
Składniki
białą kiełbasę kroimy w plasterki smażymy bez tłuszczu na teflonowej patelni na złoto (kiełbaska trochę się wytopi) do garnka wlewamy 1,5 litra wody (warzywa dobrze myjemy) buraki kroimy na drobną kostkę wrzucamy do wody dodajemy pokrojoną marchewkę i ziemniaka oraz podsmażoną kiełbaskę gotujemy 10 minut dodajemy posiekane łodygi z buraka i nadal gotujemy 10 minut wrzucamy posiekany koperek liście buraka natkę pietruszki oraz selera dodajemy sól i pieprz do smaku oraz kwasek cytrynowy gotujemy chwilkę zabielamy śmietaną wlewamy na talerze dodając jajko SMACZNEGO:)