Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka zupka smaczna i zdrowa :)
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
białą kiełbasę kroimy w plasterki smażymy bez tłuszczu na teflonowej patelni na złoto (kiełbaska trochę się wytopi) do garnka wlewamy 1,5 litra wody (warzywa dobrze myjemy) buraki kroimy na drobną kostkę wrzucamy do wody dodajemy pokrojoną marchewkę i ziemniaka oraz podsmażoną kiełbaskę gotujemy 10 minut dodajemy posiekane łodygi z buraka i nadal gotujemy 10 minut wrzucamy posiekany koperek liście buraka natkę pietruszki oraz selera dodajemy sól i pieprz do smaku oraz kwasek cytrynowy gotujemy chwilkę zabielamy śmietaną wlewamy na talerze dodając jajko SMACZNEGO:)