Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2375
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4486
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2375
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4486
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Składniki
Brokuł umyć ,podzielić na różyczki. Głąb obrać i razem z obranymi i umytymi warzywami zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Warzywa podsmażyć na maśle i zalać bulionem. Dodać obrane ,umyte i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotować ok. 20 minut ,po czym dodać różyczki brokuła i kaszę jaglaną. Gotować do miękkości kaszy.