Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zupa w wersji wegetariańskiej, duża dawka witamin i białka
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1780
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 210
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1780
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 210
Składniki
1. na rozgrzanym maśle podsmażyć posiekaną cebule i czosnek, dodać pokrojoną drobno marchew i selera, chwilę smażyć, wlać pomidory z zalewą, chwile gotować, dodać ok 2 garści posiekanej kapusty pekińskiej, ciecierzyce oraz koncentrat pomidorowy, wlać łyżkę sosu sojowego, gotować aż warzywa zmiękną, 2. zupę doprawić solą, pieprzem, dodać kumin i oregano, zagotować smacznego