Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zupa w wersji wegetariańskiej, duża dawka witamin i białka
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 311
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1947
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3908
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3748
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 311
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1947
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3908
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3748
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 517
Składniki
1. na rozgrzanym maśle podsmażyć posiekaną cebule i czosnek, dodać pokrojoną drobno marchew i selera, chwilę smażyć, wlać pomidory z zalewą, chwile gotować, dodać ok 2 garści posiekanej kapusty pekińskiej, ciecierzyce oraz koncentrat pomidorowy, wlać łyżkę sosu sojowego, gotować aż warzywa zmiękną, 2. zupę doprawić solą, pieprzem, dodać kumin i oregano, zagotować smacznego