Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zupa w wersji wegetariańskiej, duża dawka witamin i białka
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 104
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1034
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 54
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 104
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1034
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 54
Składniki
1. na rozgrzanym maśle podsmażyć posiekaną cebule i czosnek, dodać pokrojoną drobno marchew i selera, chwilę smażyć, wlać pomidory z zalewą, chwile gotować, dodać ok 2 garści posiekanej kapusty pekińskiej, ciecierzyce oraz koncentrat pomidorowy, wlać łyżkę sosu sojowego, gotować aż warzywa zmiękną, 2. zupę doprawić solą, pieprzem, dodać kumin i oregano, zagotować smacznego