Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z cieciorką"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 158
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 158
Składniki
Brokuł i kalafior podziel na różyczki. Włóż do garnka, dodaj fasolkę. Zalej wodą, aby przykryła warzywa.
Dodaj masło i gotuj, aż warzywa będą miękkie. Włóż opłukaną cieciorkę. Zagotuj. Wlej śmietanę kremówkę.
Wsyp posiekany koperek, kolendrę. Przypraw solą, pieprzem, czosnkiem oraz ew. kurkumą.
Porcje 8, 50 min, Cena 2,60 zł, Kalorie 144 kcal