Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa warzywna z cukinii z dodatkiem imbiru.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 849
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 695
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6067
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 631
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4862
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1070
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 849
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 695
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6067
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 631
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4862
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1070
Składniki
Młodej cukinii nie obieramy tylko płuczemy, warzywa obieramy. Wszystko kroimy w kostkę, czosnek i imbir ścieramy. W saganku rozpuszczamy olej, wrzucamy warzywa, mieszając, przesmażamy na sporym ogniu. Zalewamy gorącą wodą około 2 cm nad warzywa, dodajemy przyprawy i gotujemy do miękkości około 30 minut. Pod koniec skrapiamy sokiem z cytryny i ew. doprawiamy solą i pieprzem. Zupę podajemy posypaną prażonymi pestkami.