Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A teraz mój nowy przepis na pyszną zupę z kiszonej cukinii którą robiłam w tym roku pierwszy raz w życiu gdzie do jej zrobienia namówiła mnie moja mam i nie żałuję gdyż zupa wyszła po prostu mega smaczna
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182098
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 250
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182098
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 250
Składniki
Przygotować cukinię wyjąć ją ze słoika i oddzielić miąższ od skórki, następnie do garnka wlać 2 litry wody dodać porcje, włoszczyznę oraz przyprawę uniwersalną całość zagotować następnie gotować na wolnym ogniu zdejmując szumowiny. Gdy porcje są już prawie miękkie dodać ziemniaki i gotować na wolnym ogniu do ich miękkości dodając pod koniec resztę składników
Pod koniec gotowania gdy wszystko miękkie dodać śmietanę zagotować delikatnie i zdjąć z ognia. Zupa z kiszonej cukinii bardzo przypomina ogórkową. Cały dokładny opis znajduje się na blogu