Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podobno to przysmak londyńczyków:) Przepis znalazłam w necie i wypróbowałam. Pycha!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1313
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1122
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1313
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1122
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Pora, cebulę i cykorię gotujemy do miękkości w bulionie warzywnym, cześć cykorii wyjmujemy zanim rozmiękną, resztę miksujemy dodając przy okazji śmietanę i pieprz. Zupę doprawiamy i gotowe:)
Dodajemy stary cheddar, podgrzewamy lekko i podajemy wrzucając do każdego talerza po ćwiartce cytryny.
Ja nie miałam cheddara, więc pominęłam ten krok i zupę podałam z makaronem.