Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podobno to przysmak londyńczyków:) Przepis znalazłam w necie i wypróbowałam. Pycha!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1283
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1283
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 268
Składniki
Pora, cebulę i cykorię gotujemy do miękkości w bulionie warzywnym, cześć cykorii wyjmujemy zanim rozmiękną, resztę miksujemy dodając przy okazji śmietanę i pieprz. Zupę doprawiamy i gotowe:)
Dodajemy stary cheddar, podgrzewamy lekko i podajemy wrzucając do każdego talerza po ćwiartce cytryny.
Ja nie miałam cheddara, więc pominęłam ten krok i zupę podałam z makaronem.