Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podobno to przysmak londyńczyków:) Przepis znalazłam w necie i wypróbowałam. Pycha!
Makaron z kurczakiem i pieczarkami
Odsłon: 165
Zapiekane naleśniki z mięsem mielonym
Odsłon: 178
Makaron z kurczakiem i pieczarkami
Odsłon: 165
Zapiekane naleśniki z mięsem mielonym
Odsłon: 178
Składniki
Pora, cebulę i cykorię gotujemy do miękkości w bulionie warzywnym, cześć cykorii wyjmujemy zanim rozmiękną, resztę miksujemy dodając przy okazji śmietanę i pieprz. Zupę doprawiamy i gotowe:)
Dodajemy stary cheddar, podgrzewamy lekko i podajemy wrzucając do każdego talerza po ćwiartce cytryny.
Ja nie miałam cheddara, więc pominęłam ten krok i zupę podałam z makaronem.