Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna zupa krem z czosnku niedźwiedziego. Przepis pochodzi z 422 odcinka programu "Ewa gotuje".
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 578
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2170
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 156
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 220
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 578
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2170
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 156
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 220
Składniki
W garnku rozgrzać masło. Wrzucić posiekane cebule. Gdy się zeszklą, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Wymieszać. Po chwili smażenia zalać wywarem. Przykryć i gotować do miękkości.
Czosnek umyć, łodygi odciąć i odłożyć (można zrobić na nich pesto) a liście posiekać i wrzucić do zupy. Po kilku minutach zmiksować. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z ugotowanymi na twardo jajkami przepiórczymi i gęstym jogurtem.