Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa z fasolką szparagową

Zupa z fasolką szparagową

Autor:

Przepisów i artykułów: 179 Ocena: 835

Dodano:

Odsłon: 112

Smaczna a do tego prosta do przygotowania zupa wegańska.

Składniki

  • Fasolka szparagowa zielona mrożona 200 g
  • Marchewka duża 1 szt.
  • Seler mały 1/4 szt.
  • Pietruszka mała 1 szt.
  • Ziele angielskie 3 szt.
  • Liście laurowe 2 szt.
  • Sól
  • Pieprz
5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zupa z fasolką szparagową

Przygotowanie

  1. Marchewkę, pietruszkę, seler i ziemniaki obrać, umyć, pokroić na kawałki i gotować z dodatkiem soli, ziela angielskiego i liści laurowych przez około 5 minut.

  2. Do zupy dodać fasolkę i gotować aż do miękkości składników.

  3. Doprawić pieprzem do smaku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń