Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka zupa z fasolką szparagową i mielonym mięsem z indyka
Pora pokroić w plasterki, marchewkę zetrzeć na tarce, ząbek czosnku posiekać.
W garnku rozgrzać masło i oliwę, dodać marchewkę i pora, smażyć ok 5 minut mieszając.
Warzywa lekko zgarnąć na boki, dodać mięso i czosnek, smażyć ok 5-10 minut, rozdzielając mięso na mniejsze kawałki, wszystko dobrze zmieszać i zalać wywarem, dodać liście laurowe i ziele, posolić.
Gotować 10 minut, w czasie gotowania obrać ziemniaki i pokroić w kostkę, fasolkę pokroić w krótsze kawałki. Dodać do zupy ziemniaki, 3 minuty potem fasolkę i gotować całość kolejne 10-15 minut aż ziemniaki i fasolka zmiękną.
rochę gorącej zupy zmieszać ze śmietaną, wlać do zupy, doprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny, dodać koperek, wymieszać, doprowadzić do wrzenia, wyłączyć ogień.
Szybka w przygotowaniu , smaczna i kolorowa sałatka warzywno owocowa . Idealn...
Odsłon: 24
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 286
Groszek w sosie winnym to jest jedno z ulubionych dań mojego syna, ale jeśli...
Odsłon: 123
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Odsłon: 231
Szybka w przygotowaniu , smaczna i kolorowa sałatka warzywno owocowa . Idealn...
Odsłon: 24
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 286
Groszek w sosie winnym to jest jedno z ulubionych dań mojego syna, ale jeśli...
Odsłon: 123
Mocno czekoladowe muffiny, które zrobić bez użycia miksera !
Odsłon: 231
Składniki
Pora pokroić w plasterki, marchewkę zetrzeć na tarce, ząbek czosnku posiekać. W garnku rozgrzać masło i oliwę, dodać marchewkę i pora, smażyć ok 5 minut mieszając.
Warzywa lekko zgarnąć na boki, dodać mięso i czosnek, smażyć ok 5-10 minut, rozdzielając mięso na mniejsze kawałki, wszystko dobrze zmieszać i zalać wywarem, dodać liście laurowe i ziele, posolić.
Gotować 10 minut, w czasie gotowania obrać ziemniaki i pokroić w kostkę, fasolkę pokroić w krótsze kawałki. Dodać do zupy ziemniaki, 3 minuty potem fasolkę i gotować całość kolejne 10-15 minut aż ziemniaki i fasolka zmiękną.
rochę gorącej zupy zmieszać ze śmietaną, wlać do zupy, doprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny, dodać koperek, wymieszać, doprowadzić do wrzenia, wyłączyć ogień.
Przepisy Zupy
Zupy
Botwinka
Zupy
Zupa belwederska
Zupy
Zupa jagodowa z makaronem
Zupy
Chłodnik litewski
Botwinka
Pyszne , zdrowa i pożywna zupa z warzywami, ziemniakami z dodatkiem jajka po...
Odsłon: 296
Zupa belwederska
Aromatyczna, kremowa zupa kalafiorowa z dodatkiem podsmażonych pieczarek. Dos...
Odsłon: 782