Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior z kurczakiem idealny na szybki obiad
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8589
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8589
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Składniki
Skrzydełka gotujemy do miękkości,dodajemy sól,pieprz do smaku.W osobnym garnku gotujemy kalafior na pół twardo.
Pierś z kurczaka kroimy na małe kawałki doprawiamy przyprawą z kurczaka oraz czosnkiem granulowanym. Smażymy mięso na złoto i dodajemy razem z kalafiorem i obranymi skrzydełkami. gotujemy 10 min zalewamy śmietaną 30 %.