Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 73
Dziś do pracy.
Odsłon: 99
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 74
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15375
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 286
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 73
Dziś do pracy.
Odsłon: 99
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 74
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15375
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 286
Składniki
kalarepki i marchew obrac i pokroic w cienki " makaronik",cebule drobno posiekać
na patelni rozgrzac maslo i wlożyc pokrojone warzywa ,lekko przesmazyć ale nie rumienić,przełozyc do garnka,wlac 1,50 l wody ,dodac przyprawy i kostki
do wrzacej zupy dodać makaron lub jak kto woli kilka ziemniaków drobno pokrojonych,dodac smietanę,doprawic do smaku maggi
zupę mozna zgęścić mąką rozmieszana z mlekiem ,ale wtedy nie dodajemy makaronu
na koniec zupę posypać koperkiem i podawać