Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 200
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2481
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 200
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2481
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Składniki
kalarepki i marchew obrac i pokroic w cienki " makaronik",cebule drobno posiekać
na patelni rozgrzac maslo i wlożyc pokrojone warzywa ,lekko przesmazyć ale nie rumienić,przełozyc do garnka,wlac 1,50 l wody ,dodac przyprawy i kostki
do wrzacej zupy dodać makaron lub jak kto woli kilka ziemniaków drobno pokrojonych,dodac smietanę,doprawic do smaku maggi
zupę mozna zgęścić mąką rozmieszana z mlekiem ,ale wtedy nie dodajemy makaronu
na koniec zupę posypać koperkiem i podawać