Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę można podać na wiele sposobów. Mięsożercy ze smażonym boczkiem, wegetarianie z jajkiem i śmietanką, a weganie z ciecierzycą. Ziemniakimożna dodać pokrojone do zupy lub tłuczone podane na osobnym talerzu. Lub bez ziemniaków, jeśli ktoś unika węgli:)
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7390
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 350
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 89
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 81
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 174
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7390
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 350
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 89
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 81
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 174
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w małe kawałki. Na oliwie podsmażyć marchew, cebulę, czosnek i seler naciowy. Po kilku minutach zalać bulionem i dodać przyprawy. Po 5 minutach dodać kapustę pekińską i łodygi botwinki. Potem fasolkę i gotować do15 minut. Na koniec dodać liście botwinki. Podawać z ziemniakami i jajkiem. Lub jako zupę wegańską bez dodatków.