Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę można podać na wiele sposobów. Mięsożercy ze smażonym boczkiem, wegetarianie z jajkiem i śmietanką, a weganie z ciecierzycą. Ziemniakimożna dodać pokrojone do zupy lub tłuczone podane na osobnym talerzu. Lub bez ziemniaków, jeśli ktoś unika węgli:)
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 159
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 79
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 94
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 63
Pyszna sałatka i pożywna sałatka z tortellini to moja propozycja na pyszny i...
Odsłon: 159
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 79
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 94
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 63
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w małe kawałki. Na oliwie podsmażyć marchew, cebulę, czosnek i seler naciowy. Po kilku minutach zalać bulionem i dodać przyprawy. Po 5 minutach dodać kapustę pekińską i łodygi botwinki. Potem fasolkę i gotować do15 minut. Na koniec dodać liście botwinki. Podawać z ziemniakami i jajkiem. Lub jako zupę wegańską bez dodatków.