Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę można podać na wiele sposobów. Mięsożercy ze smażonym boczkiem, wegetarianie z jajkiem i śmietanką, a weganie z ciecierzycą. Ziemniakimożna dodać pokrojone do zupy lub tłuczone podane na osobnym talerzu. Lub bez ziemniaków, jeśli ktoś unika węgli:)
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 13
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10707
Polecam.
Odsłon: 268
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 25
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 13
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10707
Polecam.
Odsłon: 268
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 25
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w małe kawałki. Na oliwie podsmażyć marchew, cebulę, czosnek i seler naciowy. Po kilku minutach zalać bulionem i dodać przyprawy. Po 5 minutach dodać kapustę pekińską i łodygi botwinki. Potem fasolkę i gotować do15 minut. Na koniec dodać liście botwinki. Podawać z ziemniakami i jajkiem. Lub jako zupę wegańską bez dodatków.