Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę można podać na wiele sposobów. Mięsożercy ze smażonym boczkiem, wegetarianie z jajkiem i śmietanką, a weganie z ciecierzycą. Ziemniakimożna dodać pokrojone do zupy lub tłuczone podane na osobnym talerzu. Lub bez ziemniaków, jeśli ktoś unika węgli:)
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2928
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 881
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2423
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6741
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2928
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 881
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2423
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6741
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w małe kawałki. Na oliwie podsmażyć marchew, cebulę, czosnek i seler naciowy. Po kilku minutach zalać bulionem i dodać przyprawy. Po 5 minutach dodać kapustę pekińską i łodygi botwinki. Potem fasolkę i gotować do15 minut. Na koniec dodać liście botwinki. Podawać z ziemniakami i jajkiem. Lub jako zupę wegańską bez dodatków.