Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę można podać na wiele sposobów. Mięsożercy ze smażonym boczkiem, wegetarianie z jajkiem i śmietanką, a weganie z ciecierzycą. Ziemniakimożna dodać pokrojone do zupy lub tłuczone podane na osobnym talerzu. Lub bez ziemniaków, jeśli ktoś unika węgli:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11892
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16229
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11892
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16229
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5180
Składniki
Warzywa obrać i pokroić w małe kawałki. Na oliwie podsmażyć marchew, cebulę, czosnek i seler naciowy. Po kilku minutach zalać bulionem i dodać przyprawy. Po 5 minutach dodać kapustę pekińską i łodygi botwinki. Potem fasolkę i gotować do15 minut. Na koniec dodać liście botwinki. Podawać z ziemniakami i jajkiem. Lub jako zupę wegańską bez dodatków.