Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Wiadomo jak to jest....kupuje się i zostaje...
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 306
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 820
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 60
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 64
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 306
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 820
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 60
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 64
Składniki
Ziemniaki obrałem i pokroiłem w kostkę. Zalałem bulionem warzywnym. Gotowałem do półtwardości ziemniaków. Dodałem białą kiełbasę i poszatkowaną kapustę. Doprawiłem ziołami ,gotowałem do czasu kiedy wszystkie składniki \"przegryzły\" się. Śmietanę ,mąkę i wodę zmieszałem tak aby nie było grudek. Wlałem zaprawę do zupy. Lekko podgotowałem. Dodałem świeżo posiekany koperek.