Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ów kapuśniak jest niesamowicie aromatyczny i delikatny w smaku. Łatwy i szybki w przygotowaniu. No i można zrobić na dwa dni :P Nie muszę pisać, że wyśmienitym dodatkiem do zupy są ugotowane żeberka. Dzięki mięsu, zupa jest niezwykle pożywna. Godna również polecenia przeze mnie, więc polecam Arek Gie
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6946
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30420
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29179
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6946
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30420
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29179
Składniki
Mięso myjemy, zalewamy zimną wodą (2-2,5 litra) i zagotowujemy. Zbieramy szumowiny. Płomień zmniejszamy, dodajemy liście laurowe, ziele angielskie, pieprz ziarnisty, startą na dużych oczkach marchew, ziemniaki pokrojone w kostkę i płaską łyżeczkę soli. Całość gotujemy pod przykryciem przez kwadrans. Wrzucamy poszatkowaną kapustę i gotujemy do jej miękkości. Zupę do smaku doprawiamy solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.