Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie kapuśniak, kwaśnicę lub zupę ogórkową to zupa z kiszonek jest idealną propozycją dla was.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5621
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9475
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 223
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5621
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9475
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 223
Składniki
Ziemniaki kroimy w kostkę i gotujemy. Chili, kiszone warzywa kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle, dodajemy je do ugotowanych ziemniaków. Warzywa zalewamy rosołem dodajemy posiekane łodyżki kopru, ziela i liść laurowy. Gotujemy około 30 minut. Dolewamy wodę spod kiszonek, ilość zależy jak kwaśne zupy lubimy. Zupę zaprawiamy śmietaną i doprawiamy pieprzem. Posypujemy koperkiem.