Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie kapuśniak, kwaśnicę lub zupę ogórkową to zupa z kiszonek jest idealną propozycją dla was.
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52295
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 211
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52295
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 211
Składniki
Ziemniaki kroimy w kostkę i gotujemy. Chili, kiszone warzywa kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle, dodajemy je do ugotowanych ziemniaków. Warzywa zalewamy rosołem dodajemy posiekane łodyżki kopru, ziela i liść laurowy. Gotujemy około 30 minut. Dolewamy wodę spod kiszonek, ilość zależy jak kwaśne zupy lubimy. Zupę zaprawiamy śmietaną i doprawiamy pieprzem. Posypujemy koperkiem.