Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takiej zupki jeszcze nie jedłeś/ aś, jak raz posmakujesz, będziesz prosił o dokładkę. Zupa przygotowana na bazie warzyw z dodatkiem mięsa z kurczaka. Zupa taka może stanowić danie jednogarnkowe, które zastąpi nam również drugie danie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2412
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4561
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1642
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 500
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2412
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4561
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1642
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 500
Składniki
1. Marchew, selera obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach. Cebulę obieram drobno kroję. 2. Cebulę w garnku smażę na rozgrzanym maśle, dodaję marchew oraz selera. Smażę 10 minut i podlewam wodą, wsypuję sól, pieprz, zacierki, wrzucam kostkę warzywną. 3. Mięso kroję w kostkę, przekładam do zupy, gotuję około 30 minut. Natkę pietruszki oraz koperku drobno siekam, dodaję na koniec gotowania. 4. Zupa gotowa. 5. Smacznego