Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon kurkowy trwa, więc trzeba go w pełni wykorzystać. Niestety w lasach sucho, więc musieliśmy kupić od zawodowych grzybiarzy.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1545
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231951
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5053
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1545
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231951
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5053
Składniki
Kurki czyścimy, kroimy na mniejsze kawałki i razem z posiekaną cebulą i pokrojoną w paski marchewką dusimy na maśle. Do grzybów wlewamy gorący bulion, gotujemy kilka minut, wrzucamy makaron i gotujemy do jego miękkości. Całość zabielamy śmietaną, dodajemy posiekany szczypiorek, do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem.