Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon kurkowy trwa, więc trzeba go w pełni wykorzystać. Niestety w lasach sucho, więc musieliśmy kupić od zawodowych grzybiarzy.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4809
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44821
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 448
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4809
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44821
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 448
Składniki
Kurki czyścimy, kroimy na mniejsze kawałki i razem z posiekaną cebulą i pokrojoną w paski marchewką dusimy na maśle. Do grzybów wlewamy gorący bulion, gotujemy kilka minut, wrzucamy makaron i gotujemy do jego miękkości. Całość zabielamy śmietaną, dodajemy posiekany szczypiorek, do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem.