Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i przesmaczna zupka,serdecznie polecam:)
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 26
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 31
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 26
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 31
Składniki
Oczyścić grzyby. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle,na to dodać pokrojone grzybki w kostkę lub inne części. Dusić do miękkości grzybków,pod koniec doprawić do smaku solą,pieprzem i czym lubimy. Obrać warzywa pokroić na części ,zalać wodą i gotować 20min. Wrzucić podsmażone grzybki,zagotować. Dodawać na gotującą zupkę makaron gwiazdki ,mieszając doprowadzić do gotowania. Gotować 5-7 min,po tym czasie śmietanę roztrzepaną z chochelką gorącej zupy dodać do wywaru. Zagotować ,doprawić do swojego smaku.
Smacznego życzę!