Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna i bardzo aromatyczna zupa z dodatkiem białej młodej kapusty, pomidorów oraz dużej ilości koperku.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Kapustę drobno siekamy i wrzucamy ją do garnka.
Do kapusty dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz kostki mięsne.
Do garnka dodajemy również pokrojone w plasterki kiełbaski drobiowe.
Wszystko zalewamy wodą dokładnie mieszamy i dodajemy liście laurowe oraz ziele angielskie, a następnie gotujemy.
Po około 20 minutach do gotującej się zupy dodajemy pomidory z puszki oraz cukier. Zupę gotujemy do miękkości warzyw.
Kiedy warzywa w zupie będą miękkie, wówczas zdejmujemy zupę z ognia i dodajemy do niej koperek oraz śmietanę.
Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy sol oraz pieprzem i nakładamy na talerz. Smacznego !!!