Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna i bardzo aromatyczna zupa z dodatkiem białej młodej kapusty, pomidorów oraz dużej ilości koperku.
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17934
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 129
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2438
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 363
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17934
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 129
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2438
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 363
Składniki
Kapustę drobno siekamy i wrzucamy ją do garnka.
Do kapusty dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz kostki mięsne.
Do garnka dodajemy również pokrojone w plasterki kiełbaski drobiowe.
Wszystko zalewamy wodą dokładnie mieszamy i dodajemy liście laurowe oraz ziele angielskie, a następnie gotujemy.
Po około 20 minutach do gotującej się zupy dodajemy pomidory z puszki oraz cukier. Zupę gotujemy do miękkości warzyw.
Kiedy warzywa w zupie będą miękkie, wówczas zdejmujemy zupę z ognia i dodajemy do niej koperek oraz śmietanę.
Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy sol oraz pieprzem i nakładamy na talerz. Smacznego !!!