Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna i bardzo aromatyczna zupa z dodatkiem białej młodej kapusty, pomidorów oraz dużej ilości koperku.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40658
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1055
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 259
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3384
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40658
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1055
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 259
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3384
Składniki
Kapustę drobno siekamy i wrzucamy ją do garnka.
Do kapusty dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz kostki mięsne.
Do garnka dodajemy również pokrojone w plasterki kiełbaski drobiowe.
Wszystko zalewamy wodą dokładnie mieszamy i dodajemy liście laurowe oraz ziele angielskie, a następnie gotujemy.
Po około 20 minutach do gotującej się zupy dodajemy pomidory z puszki oraz cukier. Zupę gotujemy do miękkości warzyw.
Kiedy warzywa w zupie będą miękkie, wówczas zdejmujemy zupę z ognia i dodajemy do niej koperek oraz śmietanę.
Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy sol oraz pieprzem i nakładamy na talerz. Smacznego !!!