Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna i bardzo aromatyczna zupa z dodatkiem białej młodej kapusty, pomidorów oraz dużej ilości koperku.
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1464
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38558
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1306
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1464
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38558
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1306
Składniki
Kapustę drobno siekamy i wrzucamy ją do garnka.
Do kapusty dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki oraz kostki mięsne.
Do garnka dodajemy również pokrojone w plasterki kiełbaski drobiowe.
Wszystko zalewamy wodą dokładnie mieszamy i dodajemy liście laurowe oraz ziele angielskie, a następnie gotujemy.
Po około 20 minutach do gotującej się zupy dodajemy pomidory z puszki oraz cukier. Zupę gotujemy do miękkości warzyw.
Kiedy warzywa w zupie będą miękkie, wówczas zdejmujemy zupę z ognia i dodajemy do niej koperek oraz śmietanę.
Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy sol oraz pieprzem i nakładamy na talerz. Smacznego !!!