Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka, smaczna zupa z młodej białej kapusty z dużą ilością kopru i zielonej natki pietruszki. Jako dodatek do zupy użyłam kiełbasy ze słoika (swojskiej), jeżeli nie mamy, możemy użyć konserwę mielonkę (z szynkowaru).
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 51
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5545
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 51
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5545
Składniki
Do gotującej osolonej wody wkładamy łyżkę domowej kostki rosołowej, ziemniaki pokrojone w kostkę i marchew. Gdy ziemniaki będą miękkie dokładamy pokrojoną w kostkę kiełbasę ze słoika lub konserwę mielonkę, jeżeli nie mamy kiełbasy słoikowej oraz pokrojoną w paski kapustę i zieleninę. Gotujemy do miękkości kapusty, doprawiamy sokiem z kiszonej kapusty lub cytryny, papryką i pieprzem ziołowym. Smacznego!!!