Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas kolejny dzień zupowy no cóż jesteśmy zwolennikami zup i tylko dlatego, jeżeli chcecie przepis zapraszam do odwiedzenia bloga
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5835
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 15369
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 318
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5835
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 15369
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 318
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody dodać ogonki wieprzowe, marchew, suszoną włoszczyznę oraz przyprawę uniwersalną, ziela i liść, zagotować a następnie na wolnym ogniu gotować do miękkości ogonków. Po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i również gotować do miękkości, jak ziemniaki są miękkie dodać poszatkowaną kapustę i gotować do miękkości
Gdy kapusta dodana zmiękła dodać posiekany koper a następnie przygotowaną śmietanę rozprowadzoną z gorącym wywarem od zupy, zamieszać i lekko zagotować