Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas kolejny dzień zupowy no cóż jesteśmy zwolennikami zup i tylko dlatego, jeżeli chcecie przepis zapraszam do odwiedzenia bloga
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 118
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 88
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 118
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 88
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody dodać ogonki wieprzowe, marchew, suszoną włoszczyznę oraz przyprawę uniwersalną, ziela i liść, zagotować a następnie na wolnym ogniu gotować do miękkości ogonków. Po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i również gotować do miękkości, jak ziemniaki są miękkie dodać poszatkowaną kapustę i gotować do miękkości
Gdy kapusta dodana zmiękła dodać posiekany koper a następnie przygotowaną śmietanę rozprowadzoną z gorącym wywarem od zupy, zamieszać i lekko zagotować