Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa z młodej kapusty
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4189
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34259
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1888
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113679
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4189
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34259
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1888
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113679
Składniki
Ziemniaki i cebulę pokroić w kostkę, marchew w plasterki, kapustę poszatkować.
W sporym garnku rozgrzać masło, wrzucić cebulę, zeszklić. Dodać ziemniaki i marchewkę, chwilę razem dusić.
Do garnka przełożyć kapustę, zalać bulionem, doprawić solą i pieprzem, gotować około 15-20 minut.
Gdy warzywa są miękkie, zupę zdjąć z ognia, zabielić śmietaną, dodać posiekany koperek.