Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niezwykle aromatyczna, smaczna i szybka zupa, zestaw warzyw taki jaki lubimy najbardzej
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 468
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 187
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 468
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 187
Składniki
1. warzywa pokroić w kostkę lub krążki, kapustę posiekać, w garnku rozgrzać masło, dodać warzywa, chwilę podsmażyć, zalać bulionem, gotować prawie do miękkości, 2. kaszę jaglaną przelać wodą gorącą potem zimną, znów gorącą i zimną (żeby straciła goryczkę), dodać do zupy, gotować do miękkości, doprawić sola i pieprzem, posypać natką