Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niezwykle aromatyczna, smaczna i szybka zupa, zestaw warzyw taki jaki lubimy najbardzej
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 96
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 96
Składniki
1. warzywa pokroić w kostkę lub krążki, kapustę posiekać, w garnku rozgrzać masło, dodać warzywa, chwilę podsmażyć, zalać bulionem, gotować prawie do miękkości, 2. kaszę jaglaną przelać wodą gorącą potem zimną, znów gorącą i zimną (żeby straciła goryczkę), dodać do zupy, gotować do miękkości, doprawić sola i pieprzem, posypać natką