Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka wyszła bardzo smaczna,inna niż z samej warzywnej mrożonki lub z pieczarek:) Robię ją już drugi raz i zawsze widzę zachwyt w oczach:)
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 43
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 177
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 250
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 137
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 43
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 177
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 250
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 137
Składniki
Zagotować wodę,wrzucić mrożone warzywa,suszone pieczarki oraz suszone warzywa. Gotować około 35min. Na gotującą zupę wrzucić makaron,mieszać do zagotowania by nie przywarł do dna garnka. Osobno na patelce podsmażyć cebulkę pokrojoną w kostkę i dodać do zupy. Gdy makaron jest już miękki rozrobić śmietanę z gorącą zupą,wlać i zagotować. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!