Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka wyszła bardzo smaczna,inna niż z samej warzywnej mrożonki lub z pieczarek:) Robię ją już drugi raz i zawsze widzę zachwyt w oczach:)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2716
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 707
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 61
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2716
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 707
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 61
Składniki
Zagotować wodę,wrzucić mrożone warzywa,suszone pieczarki oraz suszone warzywa. Gotować około 35min. Na gotującą zupę wrzucić makaron,mieszać do zagotowania by nie przywarł do dna garnka. Osobno na patelce podsmażyć cebulkę pokrojoną w kostkę i dodać do zupy. Gdy makaron jest już miękki rozrobić śmietanę z gorącą zupą,wlać i zagotować. Doprawić do smaku.
Smacznego życzę!