Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i bardzo smaczna:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13648
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13648
Składniki
Jarzyny pokroić w kostkę ,pieczarki w grubsze talarki i usmażyć na maśle.Gdy gotowe podlać wodą.Dodać kapustę pokrojoną w paski. Osobno podsmażyć pokrojoną kiełbasę jaką mamy dorzucić do zupy. Na gotującą zupę wspypać 2 łyżki makaronu gwiazdki i gotować około 10min.Pod koniec dodać przyprawy oraz śmietankę,zagotować i doprawić do smaku. Smacznego życzę!