Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i bardzo smaczna:)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 376
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 376
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Jarzyny pokroić w kostkę ,pieczarki w grubsze talarki i usmażyć na maśle.Gdy gotowe podlać wodą.Dodać kapustę pokrojoną w paski. Osobno podsmażyć pokrojoną kiełbasę jaką mamy dorzucić do zupy. Na gotującą zupę wspypać 2 łyżki makaronu gwiazdki i gotować około 10min.Pod koniec dodać przyprawy oraz śmietankę,zagotować i doprawić do smaku. Smacznego życzę!