Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka,smaczna i dietetyczna:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1224
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5745
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8802
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18350
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1224
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5745
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8802
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18350
Składniki
Pora pokroić w półksiężyce,marchew,seler,pietruszkę zetrzeć na grubych oczkach tarki ,a część pokroić w talarki. Wszystko usmażyć na maśle. Zalać wodą i gotować 15min. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki,natkę,kapustę oraz makaron. Gotować 10 min.na koniec wrzucić przepłukaną fasolkę z puszki,zagotować i doprawić do smaku. Smacznego życze!