Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka wyszła pyszna,można podać ze śmietaną lub bez,jak kto lubi.Mój syn mieszkający za granicą kilkanaście lat bardzo zatęsknił za takimi rarytasami jakimi są grzybki i ugotował przepyszną zupkę:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1200
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1200
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
Składniki
Warzywa pokroić w kostkę,dodać surowe prawdziwki i zagotować około 15 min. Dodać podsmażone grzybki oraz przyprawy,gotować około 15 min,by warzywa zmiękły. Doprawić do smaku,podawać z makaronem i kleksem śmietany . Smacznego życzę!