Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ta zupa jest efektem połączenia kilku przepisów, ale efekt jest naprawdę smakowity
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2900
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 893
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1084
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 265
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2818
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2900
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 893
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1084
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 265
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2818
Składniki
1. do mięsa wsypać kaszę, dodać jajko, pokrojoną dymkę, dodać sól, pieprz, sos sojowy, wyrobić mięso, odstawić na chwilę, formować małe pulpeciki, obtoczyć w mące, 2. bulion zagotować, wrzucić pulpety, gotować ok 5 min, wyjąć, 3. pieczarki obrać, pokroić, poddusić na odrobinie oleju, 4. do bulionu , w którym gotowały się pulpety wsypać fasolkę, dodać koncentrat i pokrojonego w krążki pora, dodać rozdrobiony serek, doprawić zupę, dodać pulpety i chwilę jeszcze pogotować ,a koniec dodać zioła, zagotować, smacznego