Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ta zupa jest efektem połączenia kilku przepisów, ale efekt jest naprawdę smakowity
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 23
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 261
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1167
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 23
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 261
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1167
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 116
Składniki
1. do mięsa wsypać kaszę, dodać jajko, pokrojoną dymkę, dodać sól, pieprz, sos sojowy, wyrobić mięso, odstawić na chwilę, formować małe pulpeciki, obtoczyć w mące, 2. bulion zagotować, wrzucić pulpety, gotować ok 5 min, wyjąć, 3. pieczarki obrać, pokroić, poddusić na odrobinie oleju, 4. do bulionu , w którym gotowały się pulpety wsypać fasolkę, dodać koncentrat i pokrojonego w krążki pora, dodać rozdrobiony serek, doprawić zupę, dodać pulpety i chwilę jeszcze pogotować ,a koniec dodać zioła, zagotować, smacznego