Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ta zupa jest efektem połączenia kilku przepisów, ale efekt jest naprawdę smakowity
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4622
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4082
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 28
Smakowite kąski serowe z ciasta parzonego są świetną alternatywą dla pieczywa...
Odsłon: 4622
Na moje rogaliki potrzebowałam 500 g mąki Dwa jajka 250 ml mleka 80 g m...
Odsłon: 4082
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 28
Składniki
1. do mięsa wsypać kaszę, dodać jajko, pokrojoną dymkę, dodać sól, pieprz, sos sojowy, wyrobić mięso, odstawić na chwilę, formować małe pulpeciki, obtoczyć w mące, 2. bulion zagotować, wrzucić pulpety, gotować ok 5 min, wyjąć, 3. pieczarki obrać, pokroić, poddusić na odrobinie oleju, 4. do bulionu , w którym gotowały się pulpety wsypać fasolkę, dodać koncentrat i pokrojonego w krążki pora, dodać rozdrobiony serek, doprawić zupę, dodać pulpety i chwilę jeszcze pogotować ,a koniec dodać zioła, zagotować, smacznego