Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ta zupa jest efektem połączenia kilku przepisów, ale efekt jest naprawdę smakowity
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1865
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7404
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2913
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1865
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7404
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2913
Składniki
1. do mięsa wsypać kaszę, dodać jajko, pokrojoną dymkę, dodać sól, pieprz, sos sojowy, wyrobić mięso, odstawić na chwilę, formować małe pulpeciki, obtoczyć w mące, 2. bulion zagotować, wrzucić pulpety, gotować ok 5 min, wyjąć, 3. pieczarki obrać, pokroić, poddusić na odrobinie oleju, 4. do bulionu , w którym gotowały się pulpety wsypać fasolkę, dodać koncentrat i pokrojonego w krążki pora, dodać rozdrobiony serek, doprawić zupę, dodać pulpety i chwilę jeszcze pogotować ,a koniec dodać zioła, zagotować, smacznego