Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ta zupa jest efektem połączenia kilku przepisów, ale efekt jest naprawdę smakowity
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2928
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 250
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2928
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 250
Składniki
1. do mięsa wsypać kaszę, dodać jajko, pokrojoną dymkę, dodać sól, pieprz, sos sojowy, wyrobić mięso, odstawić na chwilę, formować małe pulpeciki, obtoczyć w mące, 2. bulion zagotować, wrzucić pulpety, gotować ok 5 min, wyjąć, 3. pieczarki obrać, pokroić, poddusić na odrobinie oleju, 4. do bulionu , w którym gotowały się pulpety wsypać fasolkę, dodać koncentrat i pokrojonego w krążki pora, dodać rozdrobiony serek, doprawić zupę, dodać pulpety i chwilę jeszcze pogotować ,a koniec dodać zioła, zagotować, smacznego