Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i smaczna zupa z ryżem nazywana przez domowników ryżajką, gotowana na udach drobiowych z dodatkiem warzyw, pożywna i rozgrzewająca idealna na jesienne chłody.
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 93
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 104
Szybki i prosty przepis na wrapa przypominającego tosta.
Odsłon: 80
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 93
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 104
Szybki i prosty przepis na wrapa przypominającego tosta.
Odsłon: 80
Składniki
Udka z kurczaka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą i zagotuj, zbierz szumowiny. Dodaj pokrojoną marchewkę, pietruszkę, selera i pora ,sól pieprz, ziele , pieprz i liść.Następnie pokrój pół pęczka pietruszki gałązkę selera i pora dodaj do zupy.Gotuj około 10 minut. Ryż opłukaj dodaj do gotującej się zupy całość gotuj jeszcze około 20 minut. Udka wyjmij obierz, pokrój i dodaj do zupy .
Zupę podajemy posypaną natką pietruszki. Smacznego.