Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna zupa z ryżem ugotowana na golonce indyczej .
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 549
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16820
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 596
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 549
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16820
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 596
Składniki
Golonki opłukaj, włóż do garnka, zalej wodą i zagotuj. Zbierz szumowiny. Dodaj obrane i pokrojone warzywa i przyprawy i gotuj około pół godziny.
Ryż opłukaj dodaj do zupy i gotuj do miękkości. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj posypany natka pietruszki.