Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna zupa z ryżem ugotowana na golonce indyczej .
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 960
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23145
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 960
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23145
Składniki
Golonki opłukaj, włóż do garnka, zalej wodą i zagotuj. Zbierz szumowiny. Dodaj obrane i pokrojone warzywa i przyprawy i gotuj około pół godziny.
Ryż opłukaj dodaj do zupy i gotuj do miękkości. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj posypany natka pietruszki.