Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna zupa z ryżem ugotowana na golonce indyczej .
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 87
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 64
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 87
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 64
Składniki
Golonki opłukaj, włóż do garnka, zalej wodą i zagotuj. Zbierz szumowiny. Dodaj obrane i pokrojone warzywa i przyprawy i gotuj około pół godziny.
Ryż opłukaj dodaj do zupy i gotuj do miękkości. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj posypany natka pietruszki.