Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki misz masz z resztek warzyw w lodówce
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę razem z kapustą. Opłukać i wrzucić do garnka razem z mrożonymi warzywami i ryżem. Zalać ok 5 litrami wody. Gotować do momentu aż warzywa zmiękną. Dodać śmietanę lub można hartować i wtedy wlać do zupy. Przyprawić można dodać koperek lub pietruszkę świeża