Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki misz masz z resztek warzyw w lodówce
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13376
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13376
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5829
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7514
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę razem z kapustą. Opłukać i wrzucić do garnka razem z mrożonymi warzywami i ryżem. Zalać ok 5 litrami wody. Gotować do momentu aż warzywa zmiękną. Dodać śmietanę lub można hartować i wtedy wlać do zupy. Przyprawić można dodać koperek lub pietruszkę świeża