Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki misz masz z resztek warzyw w lodówce
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 18206
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8823
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 675
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8367
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 18206
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8823
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 675
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8367
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę razem z kapustą. Opłukać i wrzucić do garnka razem z mrożonymi warzywami i ryżem. Zalać ok 5 litrami wody. Gotować do momentu aż warzywa zmiękną. Dodać śmietanę lub można hartować i wtedy wlać do zupy. Przyprawić można dodać koperek lub pietruszkę świeża