Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny raz, sorki za powtarzanie…Kochani, nie marnujcie jedzenia. Wiemy, sztampowo to brzmi, jednak to nie tylko nasze czcze gadanie. Tak robimy na co dzień. Bawcie się podczas gotowania, miejcie wizję, bo z serducha wychodzi to, co najlepsze.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35672
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1196
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5997
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35672
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1196
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5997
        
        
                Składniki
Jarzyny ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę i czosnek siekamy. Grzyby kroimy w paski. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Całość dusimy na maśle, doprawiając solą i pieprzem. Miks sałat gotujemy w bulionie warzywnym, studzimy i miksujemy. Do bulionu wrzucamy warzywa, gotujemy do miękkości. Zupę zabielamy śmietaną (wg uznania).