Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny raz, sorki za powtarzanie…Kochani, nie marnujcie jedzenia. Wiemy, sztampowo to brzmi, jednak to nie tylko nasze czcze gadanie. Tak robimy na co dzień. Bawcie się podczas gotowania, miejcie wizję, bo z serducha wychodzi to, co najlepsze.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2307
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18054
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2041
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2307
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18054
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2041
Składniki
Jarzyny ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę i czosnek siekamy. Grzyby kroimy w paski. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Całość dusimy na maśle, doprawiając solą i pieprzem. Miks sałat gotujemy w bulionie warzywnym, studzimy i miksujemy. Do bulionu wrzucamy warzywa, gotujemy do miękkości. Zupę zabielamy śmietaną (wg uznania).