Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z selera naciowego"
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 743
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22779
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15167
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4872
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45550
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 743
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22779
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15167
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4872
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45550
Składniki
Łodygi selera naciowego oczyść, pokrój w drobną kostkę. Cebulę obierz, posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, włóż cebulę i seler, podsmaż. Ostudź, zmiksuj razem z topionym serkiem.
Masę włóż do rondla, wlej bulion warzywny, gotuj na małym ogniu kilka minut. Wlej sok z cytryny, przypraw do smaku imbirem, solą i pieprzem. Zupę podawaj posypaną groszkiem ptysiowym.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,20 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie