Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna w przygotowaniu, cudownie kremowa, aksamitna zupa krem z serków topionych. Najlepiej smakuje podana z chrupiącymi grzankami. Palce lizać!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 283
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 234
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1354
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 283
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 234
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1354
Składniki
Cebulę obieramy z łupin, kroimy w drobną kostkę i podsmażamy w garnku i z rozgrzanym masłem klarowanym. Czosnek obieramy z łupin, przepuszczamy przez praskę i dodajemy do podsmażonej cebuli.
Do podsmażonej cebuli z czosnkiem przelewamy bulionem. Krótko gotujemy. Następnie dodajemy serki topione. Całość mieszamy, blendujemy na gładki krem. Zupę doprawiamy solą i pieprzem.
Krem z serków topionych podajemy od razu po przyrządzeniu z chrupiącymi grzankami.