Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Soczewicę namoczyć na noc.
Cebulę wraz z czosnkiem i rozmarynem zeszklić na oleju.
Nie odcedzoną soczewicę wraz z włoską kapustą i pozostałymi składnikami gotować w 5-6 szklankach wody około 45 minut na jak najmniejszym ogniu.
10 minut przed końcem gotowania dodawać pokrojony w talarki por.
Zupę przyprawić solą i pieprzem.