Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna zupa z suszu na wigilijny stół.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3690
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 191
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 74
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 98
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 3690
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 191
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 74
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 98
Składniki
Susz namoczyć. Wraz z wodą przełożyć do garnka. W razie potrzeby uzupełnić płyn. Wrzucić cynamon i goździki. Przykryć i gotować do miękkości. Owoce i przyprawy przełożyć do miski. Wywar posłodzić. Dodać sok z cytryny. Można zagęścić zasmażką. Podawać z makaronem.